Log In
#64 frumoasă inițiativă... :)
TimesNewRoman
#67 Bravo Viorica, GO MOLDOVA!
Cornel
Cutremur cu magnitudinea de 6,3 în Marea Egee, resimțit în Grecia și în TurciaUn cutremur cu magnitudinea de 6,3, resimțit la Atena și la Istanbul, a fost înregistrat luni în Marea Egee, în largul coastelor Turciei și Greciei, provocând pagube materiale în special în insula Lesbos, a informat Institutul american de geofizică (USGS), citat de AFP, relatează agerpres.ro
utiliz autentificati pot lasa comentarii autentificati-va
Indemnizații de maternitate pentru mămici neasigurateAstăzi a fost aprobat un proiect de lege ce prevede acordarea indemnizațiilor de maternitate mămicilor ale căror soț este asigurat chiar dacă nu sunt angajate în câmpul muncii și nu realizează un venit asigurat. Potrivit unui comunicat difuzat de guvern, sunt necesare peste 182 milioane de lei pentru a implementa proiectul pe parcursul anului 2017.
utiliz autentificati pot lasa comentarii autentificati-va
Controlul de stat în domeniul sănătății va fi efectuat de o singură instituțiePotrivit IPN, controlul de stat în domeniul sănătății va fi efectuat de o singură instituție: Agenția Națională pentru Sănătate Publică (ANSP). Proiectul de lege aprobat în şedinţa Guvernului urmează să fie transmis Parlamentului pentru examinare și adoptare.
utiliz autentificati pot lasa comentarii autentificati-va
Asigurare medicală pentru donatorii de organe neangajațiPoliţă de asigurare obligatorie de asistență medicală pe viaţă pentru donatorii de organe, neangajați în câmpul muncii. Un proiect de lege în acest sens a fost votat ieri, 9 iunie, în lectura finală de către Parlament. Guvernul va avea calitatea de asigurat pentru categoria respectivă de persoane, care trebuie să se afle la evidența Agenţiei de Transplant, transmite IPN.
utiliz autentificati pot lasa comentarii autentificati-va

Gândesc.md